In het dagelijks leven is het erg lastig je focus te houden. Internet, mobieltjes, tv, reclame, stress, enz. zorgen vaak voor afleiding. Voor Inspiraytor de reden geweest een schema te ontwikkelen waarmee je je geest en je focus kunt trainen. (Zie het als een filter die je beschermt tegen negatieve gedachten). Als je dingen wilt veranderen is het zaak dat je weet waar je energie naar toe vloeit. Alles waar je energie naar toe gaat vermeerdert, stop je energie dus in gedachten die voor je werken.

Bij Inspiraytor willen wij het  met je hebben over bewustzijn. Hoe zit het nou eigenlijk met de ongeveer 60 000 gedachten die dagelijks door je hoofd gaan? Zijn die van invloed op de handelingen die je doet als mens? Wat gebeurt er met je leven op het moment dat je beseft dat je met je gedachten je eigen realiteit creëert?

Als je patronen wilt doorbreken, dingen anders wilt aanpakken, ga er dan ook naar handelen. Een afspraak maken voor een consult bij Inspiraytor zou een mooi begin kunnen zijn.

Wij houden van een praktische, doelgerichte aanpak. “Niet lullen, maar poetsen” is ons credo! Gewoon lekker aan de slag dus!

Ik hoop je gauw te zien!

Groet,

Inspiraytor

Scroll Up